0 0 votes
Article Rating

Vaječná omeleta

Vajíčko zasytí, zelča dodá šťavnatost a parmazán to celé skvěle doladí. Masožravci můžou přidat vypečenou slaninku.

 

Co na to budeš potřebovat:

  • 3 vejce
  • jarní cibulka (případně šalotka)
  • rajče
  • listový špenát
  • parmazán

Postup:

  1. Jarní cibulku s rajčetem lehce orestuju na másle.
  2. Na zeleninu přidám dobře rozšlehaná a osolená vejce
  3. Omeletu proložím listy špenátu a posypu parmazánem. Omeletu neotáčím, pouze ji „načechrám“ vařečkou směrem od krajů ke středu a smažím ji pouze z jedné strany na mírném ohni tak, aby uvnitř (po zamotání) zůstala krásně šťavnatá.

TIP: do omelety můžeš přidat různou zeleninu, sýry i třeba šunku. Skvěle se tak hodí ke zdělání zbytků z lednice

Doba vaření: 15 minut 

Porcí: 1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x