0 0 votes Article Rating Řepová pomazánkaMega zdravá, mega rychlá a děsně dobrá. Můžeš si jí dát buď k pečivu jako pomazánku, nebo třeba jako salátek do burgeru, nebo sendviče. Co na to budeš potřebovat:1 menší řepa1 žervé2 lžíce jogurtu1 lžíce bylinného octacca 1 stroužek česnekupůl lžičky zázvorusůlpepřPostup:Řepu jsem nakrájela na osminky, zabalila do alobalu a upekla na 180 stupňů cca 45 minut na horkovzduch.Nechala jsem vychladnout, přesunula do sekáčku a umixovala najemno. Upečenou řepu jsem smíchala spolu s žervé, nastrouhaným česnekem, zázvorem a dalšími ingrediencemi. Podávám s čerstvým pečivem.Doba vaření: 1 hodina Porcí: xTip: pomazánka skvěle doplňuje kuřecí steak v čerstvé bagetce Doba vaření: 1 hodina Porcí: x 0 0 votes Article Rating