Krůtí kapsa s tabbouleh salátem
Aneb jedeme to zdravě a odlehčeně. O úžasné chuti v tomhle jídle snad nikdo nemůže nepochybovat, topka! Navíc není potřeba se moc prdět s přílohou. Uvaří se jen bulgur a do něj se nakrájí zelča.

Co na to budeš potřebovat:
- na maso:
- krůtí prsa
- mozzarela
- sušená rajčata
- sušený česnek
- máslo
- na salát:
- 100g bulguru
- půlka salátové okurky
- 2 rajčata
- svazek listové petržele
- trocha máty
- šťáva ze dvou citrónů
- menší červená cibule
- oliváč
Postup:
- všechny ingredience na salát jsem nakrájela na malé kousky, přidala uvařený bulgur a zakápla oliváčem a citrónovou šťávou. Osolila jsem, opepřila a nechala vychladit.
- krůtí maso jsem naklepala na řízky, osolila, opepřila a přidala na něj sušený česnek. Maso jsem naplnila mozzarelou, sušeným rajčetem a přehnula tak, aby se vytvořila kapsa. Zprutka jsem orestovala na másle s trochou oliváče na rozpálené pánvi.
- Ztlumila jsem plamen a kapsu otočila. Po otočení kapsy jsem přiklopila pánev poklicí, aby se maso propeklo a mozzarela rozpustila. Prřípadně je možné ho dát na chvíli do trouby. Na závěr maso polévám při smažení rozpuštěným máslem s výpekem.