0 0 votes
Article Rating

Krůtí kapsa s tabbouleh salátem

Aneb jedeme to zdravě a odlehčeně. O úžasné chuti v tomhle jídle snad nikdo nemůže nepochybovat, topka! Navíc není potřeba se moc prdět s přílohou. Uvaří se jen bulgur a do něj se nakrájí zelča.

 krůta s tabbouleh salátem

Co na to budeš potřebovat:

  • na maso:
  • krůtí prsa
  • mozzarela
  • sušená rajčata
  • sušený česnek
  • máslo
  • na salát:
  • 100g bulguru
  • půlka salátové okurky
  • 2 rajčata
  • svazek listové petržele
  • trocha máty
  • šťáva ze dvou citrónů
  • menší červená cibule
  • oliváč

Postup:

  1. všechny ingredience na salát jsem nakrájela na malé kousky, přidala uvařený bulgur a zakápla oliváčem a citrónovou šťávou. Osolila jsem, opepřila a nechala vychladit.
  2. krůtí maso jsem naklepala na řízky, osolila, opepřila a přidala na něj sušený česnek. Maso jsem naplnila mozzarelou, sušeným rajčetem a přehnula tak, aby se vytvořila kapsa. Zprutka jsem orestovala na másle s trochou oliváče na rozpálené pánvi.
  3. Ztlumila jsem plamen a kapsu otočila. Po otočení kapsy jsem přiklopila pánev poklicí, aby se maso propeklo a mozzarela rozpustila. Prřípadně je možné ho dát na chvíli do trouby. Na závěr maso polévám při smažení rozpuštěným máslem s výpekem.

Doba vaření: 40 minut               Porcí: x

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x