0 0 votes
Article Rating

Houbové ragů s bagetkou

Něco pro milovníky hub. Když už mě nebaví mazat pečivo pomazánkami a obkládat sýry, udělám tuto alternativu.

 

Co na to budeš potřebovat:

  • 250g žampiónů (nejlépe krémových)
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • trocha bílého suchého vína
  • petržel
  • oříšek másla

Postup:

  1. Na trošce másla jsem orestovala cibuli s česnekem dozlatova. Pokud se začne připalovat, zakápni trochou olivového oleje.
  2. Na orestovaný základ jsem přidala na kostičky nakrájené žampiony a zprudka, hezky dohněda, žampiony opekla.
  3. Ke konci jsem směs zastříkla trochou bílého vína (případně citrónu), nechala trochu probublat, přidala sůl, pepř a nasekanou petrželku.
  4. Vše jsem jen na pánvi prohodila a je hotovo.
  5. Podávám s opečenou bagetkou potřenou trochou česneku.

 

Doba vaření: 15 minut   

  Porcí:2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x