0 0 votes Article Rating Houbové ragů s bagetkouNěco pro milovníky hub. Když už mě nebaví mazat pečivo pomazánkami a obkládat sýry, udělám tuto alternativu. Co na to budeš potřebovat:250g žampiónů (nejlépe krémových)1 cibule1 stroužek česnekutrocha bílého suchého vínapetrželoříšek máslaPostup:Na trošce másla jsem orestovala cibuli s česnekem dozlatova. Pokud se začne připalovat, zakápni trochou olivového oleje. Na orestovaný základ jsem přidala na kostičky nakrájené žampiony a zprudka, hezky dohněda, žampiony opekla. Ke konci jsem směs zastříkla trochou bílého vína (případně citrónu), nechala trochu probublat, přidala sůl, pepř a nasekanou petrželku. Vše jsem jen na pánvi prohodila a je hotovo.Podávám s opečenou bagetkou potřenou trochou česneku. Doba vaření: 15 minut Porcí:2 0 0 votes Article Rating