Tohle je fakt vděčná a zdravá rychlovka, když člověk příjde pozdě z práce a nechce se mu vařit.
Co na to budeš potřebovat:
2 tortilly
1,5 kelínku ricotty
1 lžíce krémového sýra
balení listového špenátu
kukuřice
sušený česnek
parmazán
Postup:
na pánev jsem si na lžíci oliváče orestovala listový špenát, osolila a přidala česnek (já přidala sušený – je jemnější)
na špenát jsem přidala ricottu a krémový sýr a nechala na pánvi rozpustit. Směs by měla být krémová. Kdyby byla příliš hustá, je možné směs zředit kapkou smetany
přidám kukuřici a parmazán. Směs pokladu na tortillu, přehnu jí do balíčku a otevřenou stranou přendám na pánev, aby se opekla. Tortilla tak bude držet hezky pohromadě. Nakonec opeču i z druhé strany