5 2 votes
Article Rating

Wrap s Haloumi sýrem a avokádovou pastou

Haloumi sýr se skvěle hodí na gril. Mám však vyzkoušeno, že se skvěle hodí i opečený na pánvi do wrapu! Opět trochu recept co dům dal a velmi mile mě překvapil, je výbornej. Dělám ho i v obměně s tofu, nebo kuřetem.

Co na to budeš potřebovat:

  • 2 tortily
  • haloumi sýr
  • 1 červená cibule
  • 1 stroužek česneku
  • trochu parmazánu
  • směs salátů
  • rajčata
  • okurka
  • limeta
  • avokádo
  • řecký jogurt

Postup:

Avokádovou pastu jsem udělala z avokáda, parmazánu, česneku, řeckého jogurtu, červené cibule a limetové šťávy.  Vše jsem vložila do mixéru a rozmimxovala na hladkou pastu.

Haloumi sýr jsem si na troše oleje osmahla na pánvi a mohla jsem jít plnit tortilu. Do té jsem dala na kousky nakrájená rajčata, okurku, sýr a celé to doplnila právě avokádovou pastou.

Doba vaření: 20 minut                            Porcí: 2

Co se může pokazit: že koupíš špatné avokádo. Musí být akorát zralé, ani moc měkké, ani tvrdé, jedině tak bude dobré. Nezralim avokádem jsem si už pár jídel zkazila, tak vybírej pečlivě.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x